Reštaurácia

  1. Názov Reštaurácia
    Aut.údajeEva Blažková, Zlatica Kramárová
    Autorlupa Blažková Eva
    Spoluautorilupa Kramárová Zlatica
    Zdroj.dok.lupa Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545
    Druh dok.rozpis článkov z periodík
    Jazyk dok.slovenčina
    KrajinaSlovenská republika
    Systematikalupa 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslálupa reštaurácie * lupa zariadenia stravovacie * lupa služby * lupa gastronómia * lupa personál * lupa zamestnanci * lupa marketing * lupa kvalita * lupa zákazníci
    AnotáciaPersonál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu.
    Báza dátČLÁNKY - EKO-INDEX
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2009: 1-6

    článok

    článok