Počet záznamov: 1  

Ako organizovať neustále zlepšovanie

  1. SYS0108968
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220819092934.8
    100
      
    $a 20100120a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Ako organizovať neustále zlepšovanie $f Miriam Kasanická
    330
      
    $a Neustále zlepšovanie ako nevyhnutnosť. Zdokonaľovanie procesov. Poznanie požiadaviek zákazníka a zlepšovanie kvality. Prístupy k zlepšovaniu. Päťfázový postup DMAIC. Trvalý prístup k zlepšovaniu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0108048 $1 010 $a 978-80-225-2851-1 $1 200 1 $a Ekonomika, financie a manažment podniku III. $b elektronický zdroj $e medzinárodná vedecká konferencia doktorandov Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave $e Bratislava, 5.11.2009 $g zostavovatelia: Peter Markovič, Elena Šúbertová $1 210 $a Bratislava $c Fakulta podnikového manažmentu EU $d 2009 $1 215 $a CD-ROM
    541
    1-
    $a How to organize continuous improvement
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003324 $a metódy riadenia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002808 $a komunikácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006924 $a väzba spätná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001109 $a analýzy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009817 $a meranie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003492 $a motivácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0071807 $a Kasanická $b Miriam $p EUBFPMKML $9 100 $4 070 $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100120 $g AACR2
    830
      
    $a externý doktorand, nevykazuje sa na MŠ
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.