Počet záznamov: 1  

Analýza konkurencieschopnosti podnikov SR a vplyv jej faktorov

  1. SYS0108992
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220929064759.8
    100
      
    $a 20100120a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Analýza konkurencieschopnosti podnikov SR a vplyv jej faktorov $f Jana Kissová
    301
      
    $a PMVP 160
    330
      
    $a Konkurencieschopnosť a jej definície. Prístupy k definovaniu konkurencieschopnosti - makroekonomická úroveň, mikroekonomická úroveň, firemná úroveň, definície jednotlivých autorov. Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť. Swot analýza konkurencieschopnosti slovenských podnikov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0108048 $1 010 $a 978-80-225-2851-1 $1 200 1 $a Ekonomika, financie a manažment podniku III. $b elektronický zdroj $e medzinárodná vedecká konferencia doktorandov Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave $e Bratislava, 5.11.2009 $g zostavovatelia: Peter Markovič, Elena Šúbertová $v S. [1-7] $1 210 $a Bratislava $c Fakulta podnikového manažmentu EU $d 2009 $1 215 $a CD-ROM
    541
    1-
    $a Competitiveness analysis of the Slovak company and impact of factors
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002842 $a konkurencia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006575 $a tovar
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001101 $a analýza swot
    675
      
    $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0016067 $a Kissová $b Jana $f 1979- $p EUBFPMKPO $9 100 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100120 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.