Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 254  
Vaša otázka: Heslá = "stravovanie spoločné"
  1. KAJZAR, Patrik - MURA, Ladislav. Survey of Consumer Behaviour in Selected International Catering Establishments in Czechia. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Communication Today : Scientific Journal from the Mass Media and Marketing Communication Field. - Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2023. ISSN 1338-130X, 2023, vol. 14, no. 2, pp. 196-208.
    článok

    článok

  2. ROWIECKA, Jacqueline A. et al. The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together. - Registrovaný: Scopus. In Quality Production Improvement. System Safety: Human-Technical Facility-Environment. Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X, pp. 315-322. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  3. KAZDOVÁ, Alena. Až covid pomine, budeme ještě silnější. In HR forum : odborný dvouměsíčník pro všechny, kteří chtějí dobře vést druhé i sami sebe. - Praha : People Management Forum, 2021. ISSN 1212-690X, 2021, č. 3, s. 42-45.
    článok

    článok

  4. KITA, Pavol et al. Nutritional Behaviour of Households: An Analysis of Slovak Consumers. - Registrovaný: Scopus. In Forum Scientiae Oeconomia. - Dąbrowa Górnicza : Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB. ISSN 2353-4435, 2021, vol. 9, no. 2, pp. 73-94 online.
    článok

    článok

  5. HVOJNÍKOVÁ, Jana. Účtovanie stravovania zamestnancov. In Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197, 2021, roč. 16, č. 9, s. 11-17.
    článok

    článok

  6. JAŠKO, Jozef. Gastrolístky alebo peňažný príspevok? In Práce a Mzdy : bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2021. ISSN 1337-060X, 2021, roč. 16, č. 3, s. 37-39.
    článok

    článok

  7. GONDÁROVÁ, Jana - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. The Growing Importance of Sustainable Packaging Design. In Current Trends in Quality Science – Design, Quality and Safety of Products. - Radom : Łukasiewicz – Instytut Technologii Eksploatacji, 2021. ISBN 978-83-7789-670-9, pp. 391-404 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  8. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Raňajkový špeciál : raňajky sú váš spojenec. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545, 2020, roč. 14, č. jar, s. 22-29, 32-35.
    článok

    článok

  9. RAPACZ, Andrzej - GRYSZEL, Piotr. Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660, 2020, roč. 53, č. 2, s. 80-88.
    článok

    článok

  10. RAPACZ, Andrzej - GRYZSEL, Piotr. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660, 2019, roč. 52, č. 1, s. 4-13.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.