Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 186  
Vaša otázka: Heslá = "zariadenia stravovacie"
  1. MICHÁLKOVÁ, Anna - KUBIČKOVÁ, Viera. Rozvoj cestovného ruchu v destinácii Aplikácia na mesto Štúrovo. Recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Dana Benešová, Dominika Bláhová. 1. vydanie. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2022. 144 s. [9,36 AH]. KEGA 034EU-4/2020. ISBN 978-80-7556-108-4.
  2. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Pomoc dostanú všetci, ktorí splnia podmienky. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2021. ISSN 1337-0545, 2021, roč. 15, č. leto, s. 20-22.
    článok

    článok

  3. LISÁ, Lea. Bojovníci proti COVIDU. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2021. ISSN 1337-0545, 2021, roč. 15, č. leto, s. 36-37.
    článok

    článok

  4. HVOJNÍKOVÁ, Jana. Účtovanie stravovania zamestnancov. In Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197, 2021, roč. 16, č. 9, s. 11-17.
    článok

    článok

  5. HRTÁNEK, Ladislav. Stravovanie zamestnancov - zmeny. In Práce a Mzdy : bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2021. ISSN 1337-060X, 2021, roč. 16, č. 6-7, s. 9-12.
    článok

    článok

  6. PŘÍVARA, Andrej - KINER, Andrej. Immigrant Employment in the Slovak Hospitality Industry : Profiles, Experience, and Education. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Journal of Tourism and Services. - Praha : Center for International Scientific Research of VŠO and VŠPP. ISSN 1804-5650, 2020, vol. 11, no. 21, pp. 167-182 online. VEGA 1/0037/20, VEGA 1/0287/19.
    článok

    článok

  7. BUREŠOVÁ, Pavla et al. Hygiena v provozovnách stravovacích služeb. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836, 2020, roč. 11, č. 2, s. 8-15.
    článok

    článok

  8. DOLEŽÁLKOVÁ, Anna - MARÁKOVÁ, Vanda. Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660, 2019, roč. 52, č. 3, s. 148-158.
    článok

    článok

  9. GÁLL, Jozef. Odvetvová štruktúra ekonomických procesov v podmienkach Slovenskej republiky – súčasný trend ubytovacích a stravovacích služieb. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2019. ISSN 2453-9988, 2019, roč. 11, č. 2, s. 51-59 online. I-19-102-00.
    článok

    článok

  10. URBANOVÁ, Terézia. Účtovanie školskej jedálne v obci na samostatnom účte. In Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2019. ISSN 1337-0197, 2019, roč. 14, č. 12, s. 4-8.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.