Basket

  Untick selected:   0
  1. SYS0142520
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240111125043.2
    010
      
    $a 80-968348-1-9
    100
      
    $a 20111019d2000łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a HACCP - teória a prax $e nástroj na zabezpečenie zdravotnej neškodnosti požívatín $f Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Ing. Jozef Kerekréty, Potravinokonzult, Bratislava $d 2000
    215
      
    $a 216 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006197 $a systémy kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002403 $a hygiena výživy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005778 $a smernice
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004817 $a predpisy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003782 $a obchod medzinárodný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002943 $a kódexy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006732 $a USA
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $a HACCP
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111019 $g AACR2
  2. SYS0151947
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20230109114930.8
    100
      
    $a 20120522d2011łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a STN EN ISO 13299 Senzorická analýza $d Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile $d Analyse sensorielle. Méthodologie. Directives générales pour l'établissement d'un profil sensoriel $d Analyse. Prüfverfahren. Allgemeiner Leitfaden zur Erstellung eines sensorischen Profil $e metodika : všeobecný návod na určovanie senzorického profilu $f spracovateľ Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Slovenský ústav technickej normalizácie $d 2011
    215
      
    $a 27 s.
    300
      
    $a Norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 13299 zo septembra 2010 v celom rozsahu
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006576 $a tovaroznalectvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005048 $a produkty
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120522 $g AACR2
  3. SYS0142516
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240318125927.8
    100
      
    $a 20111019d2006łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a STN EN ISO 22000 $d Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2005) $e systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005) $f spracovateľ: Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Slovenský ústav technickej normalizácie $d 2006
    215
      
    $a 40 s. $e 1 príloha: oprava z februára 2006
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    675
      
    $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111019 $g AACR2
  4. SYS0280259
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240416113824.4
    100
      
    $a 20211214d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a STN EN ISO 22000 $d Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2018) $e systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018) $f spracovateľ: Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky $d 2019
    215
      
    $a 44 s.
    300
      
    $a Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018, a nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22000 z mája 2019, ktorá od 1.5.2019 nahradila STN EN ISO 22000 z februára 2006 v celom rozsahu.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    675
      
    $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20211214 $g AACR2
  5. SYS0151948
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240109071153.8
    100
      
    $a 20120522d2008łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a STN EN ISO 5495 Senzorická analýza $d Sensory analysis. Methodology. Paired comparison test $d Analyse sensorielle. Méthodologie. Essai de comparaison par paires $d Sensorische Analyse. Prüfverfahren. Paarweise Vergleichsprüfung $e metodika : párový porovnávací test (ISO 5495: 2005 a ISO 5495:2005/Cor. 1:2006) $f spracovateľ Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Slovenský ústav technickej normalizácie $d 2008
    215
      
    $a 23 s.
    300
      
    $a Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 5495 z apríla 2008, ktorá od 1.4.2008 nahradila STN 56 0032-1 z 24.10.1990.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006576 $a tovaroznalectvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005048 $a produkty
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120522 $g AACR2
  6. SYS0067686
    005
      
    20221214124841.9
    035
      
    $a 207157 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20110411asloy0103 ba
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Tasáryová $b Katarína
    801
    -0
    $c 20170611 $a SK $b BA004

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.