Basket

  Untick selected:   0
  1. LACKOVÁ, Alica - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers. In Jakość i bezpieczeństwo żywności. konferencja naukowa. Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016. ISBN 978-83-9438-896-6, s. 92-107 [1 AH]. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  2. VOJTKOVÁ, Viera. Je možné ich odstrániť. In Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2010. ISSN 1335-9266, 2010, roč. 14, č. 4, s. 8.
    article

    article

  3. ANDRLÍK, Břetislav. Vývoj a současnost majetkových daní v České republice. In EDAMBA 2009 : medzinárodná vedecká konferencia doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov : zborník. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2873-3, s. 17-23.
    article

    article

  4. PAVLÍK, Zdeněk. Vývoj kritického myšlení a postavení demografie a statistiky v jeho rámci. In Demografie : revue pro výzkum populačního vývoje. - Praha : Český statistický úřad, 2009. ISSN 0011-8265, 2009, roč. 51, č. 1, s. 1-13.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.