Basket

  Untick selected:   0
  1.  

    SYS0291510
    LBL
      
    00000nas2-22--------450-
    005
      
    20230519111642.4
    011
      
    $a 0139-6307
    100
      
    $a 20020208d2023----m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    110
      
    $a aga
    200
    1-
    $a Akadémia $e správy Slovenskej akadémie vied
    210
      
    $a Bratislava $c VEDA, vydavateľstvo SAV $d 2023
    461
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s123909 $1 200 1 $a Akadémia
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  2. SYS0169349
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20161109102258.0
    100
      
    $a 20130526d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Koncept podpory podnikania študentov na pôde OF $e diplomová práca $f Martina Kelevedžievová $g školiteľ: Peter Filo
    210
      
    $a Bratislava $d 2013
    215
      
    $a 72 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0038855 $a Kelevedžievová $b Martina $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0066934 $a Filo $b Peter $p EUBOBFKMA $4 727 $T Katedra marketingu OBF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001177 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra marketingu $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130526 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  3.  

    SYSh0005368
    LBL
      
    ^^^^^nx^^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20090826105624.2
    100
      
    $a 20030514csloy0103 ba
    150
      
    $a y
    152
      
    $a AACR2 $b MDT
    250
      
    $a revízia
    675
      
    $a 657.63 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000328 $x Účtovná revízia
    801
      
    $a SK $b BA004 $c 20030514
    810
      
    $a Veľká ekonomická encyklopédia, výkladový slovník AŽ, Sprint, 2002, s. 725 $b Súčasť procesu riadenia podniku, ktorej podstatou je následná kontrola orientujúca sa najmä na ekonomické a finančné stránky javov, procesov a činnosti podniku.
    980
      
    $x H

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.