SYS | | 0215360 |
LBL | | 00000nam--22^^^^^---450- |
005 | | 20240226123121.5 |
010 | | $a 978-80-558-0750-8 |
100 | | $a 20160421d2015łłłłm--y0sloc0103----ba |
101 | 0- | $a slo |
102 | | $a SK |
200 | 1- | $a Základy hotelierstva $e Lucia Hrubalová $f recenzenti: Marian Gúčik, Zuzana Palenčíková |
205 | | $a 1. vyd. |
210 | | $a Nitra $c Fakulta stredoeurópskych štúdií UKF v Nitre $d 2015 |
215 | | $a 110 s. $e 1 CD-ROM |
225 | 2- | $a Europica varietas $v č. 42 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007221 $a vývoj |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007348 $a zariadenia ubytovacie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006337 $a štruktúra organizačná |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004077 $a outsourcing |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005650 $a segmentácia trhu |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004211 $a plán marketingový |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006924 $a väzba spätná |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003220 $a marketing mix |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
675 | | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0056557 $a Hrubalová $b Lucia $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029197 $a Gúčik $b Marián $4 675 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*0020258 $a Pálfi $b Andrea $4 675 |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*0062272 $a Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre $b Fakulta stredoeurópskych štúdií $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20160421 $g AACR2 |
T85 | | $x existuji fulltexy |