Basket

  Untick selected:   0
  1. SYS0303186
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20250521135335.9
    035
      
    $a b5ebed08-ebe4-47a3-bb33-3cb55035549e
    100
      
    $a 20240728d2024łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a The Efficiency of Leveraged ETFs from Investor’s Perspective $e diplomová práca $f Jakub Klein $g školiteľ: Peter Árendáš
    210
      
    $a Bratislava $d 2024
    215
      
    $a 94 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0055991 $a Klein $b Jakub $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0027178 $a Árendáš $b Peter $f 1986- $p EUBFNHKBF $4 727 $T Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001176 $a Národohospodárska fakulta EU $b Katedra bankovníctva a medzinárodných financií $4 050
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0086498 $a University of Pavia $b Department of Economics and Management $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20240728 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  2. SYS0058022
    LBL
      
    $$$$$nx^^j22$$$$$3^^45
    005
      
    20170623105634.1
    100
      
    $a 20150213asloy0103 ba0
    152
      
    $a AACR2 $b MDT
    250
      
    $a mikropodnik
    675
      
    $a 65.017 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000308 $x Veľkosť. Rozsah. Množstvá
    675
      
    $a 334 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000131 $x Formy organizácií a spolupráce v hospodárstve
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150213
    810
      
    $a Sivák Rudolf a kol. Slovník znalostnej ekonomiky, Bratislava: Sprint dva, 2011, s. 198 $b Nová kategória v triedení malých a stredných podnikov. Európska komisia od 1. januára 2005 zaviedla novú kategóriu mikropodnik pre podnik, ktorý charakterizujú nasledovné znaky: počet zamestnancov do 10, ročný obrat najviac 2 mil. eur a celková ročná bilancia najviac 2 mil. eur.
    836
      
    $d 20150213
    980
      
    $x H

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.