Basket

  Untick selected:   0
  1. LACKOVÁ, Alica. Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike. In Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3, s. 360-365.
    article

    article

  2. NEMEC, Jozef - LIBERKO, Igor - BEDNÁR, Ján. Zdravotníctvo ako oblasť terciárneho manažmentu. In 4. ročník mezinárodní Baťovy konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : CD s recenzovanými příspěvky. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008. ISBN 978-80-7318-664-7.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.