Number of the records: 1  

Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín

  1. Title Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín
    Author infoaut. Terézia Šinková
    Author Šinková Terézia
    Source document Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 3 (2004), s. 24-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potraviny * bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * riziko * spotrebitelia * informácie
    AnnotationKonzumácia potravín a zdravie človeka. Dôležitosť prídavných látok. Čo všetko ovplyvňuje kvalitu výrobkov. Podmienky ožarovania definuje legislatíva. Posudzovanie a manažment rizík. Ochrana zdravia je prvoradá. Vnímanie rizík. Dôležitosť informovanosti spotrebiteľov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2004: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.