Number of the records: 1
Národná gastronómia a tvorba jej ponuky
Title Národná gastronómia a tvorba jej ponuky Translation National gastronomy and creation of its offer Author info aut. Peter Trefil Author Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Source document Valorizácia prostredia pre služby cestovného ruchu : medzinárodná konferencia : Bratislava 24. apríla 2003. S. 95-98. - Bratislava : NITVV, 2003 / Veszprémi Sirotková Anna ; Obchodná fakulta EU Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené. ISBN 80-968342-4-X Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Keywords ruch cestovný * gastronómia * Slovensko * produkty * ponuka * opatrenia * samospráva regionálna Annotation Vzťah rozvoja cestovného ruchu a spoločného stravovania. Význam národnej gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Poukázanie na veľmi slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu CR v SR. Navrhnutie čiastočných rámcových opatrení na zlepšenie súčasného stavu s cieľom poukázať na možnosť valorizovať makroprostredie CR i využitím národnej gastronómie ako súčasti produktu cestovného ruchu. Database ARTICLES
article
Number of the records: 1