Number of the records: 1  

Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom

  1. Title Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom
    Author infoDagmar Piršelová
    Author Piršelová Dagmar
    Source document Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Č. 39 (30. septembra 2004), s. 30-33. - Bratislava : TREND Holding, 2004. ISSN 1335-0684
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords zamestnávatelia * zamestnanci * stravovanie zamestnancov * stravné * financovanie * zdaňovanie
    AnnotationJednou z povinností zamestnávateľov (bez ohľadu či ide o fyzickú alebo právnickú osobu) je zabezpečiť svojim zamestnancom v riadnom pracovnom pomere stravovanie. Stravovanie ostatných zamestnancov - dôchodcov, bývalých zamestnancov, zamestnancov na dohodu o vykonaní práce alebo brigádnikov. Peňažná a nepeňažná forma. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie z troch zdrojov. Sumy stravného. Peňažný príspevok. Forma gastrolístkov. Stravovanie na pracovných cestách.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2004: 31-40 + 3 príl.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.