Number of the records: 1  

Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou

  1. Title Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou
    Author infoMartha Petró-Turza
    Author Petró-Turza Martha
    Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 10, č. 6 (november-december 2004), s. 40-41. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2004. ISSN 1335-5511
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 006 - Normalizácia. Normy
    Keywords normalizácia * normy ISO * normy medzinárodné * produkty * ryža * kvalita * vlastnosti tovaru úžitkové * produkcia * obchod * Ázia
    AnnotationBiologická hodnota ryže a jej produkcia vo svete. Najväčší producent a zároveň aj konzument ryže - Ázia. Medzinárodné normy na ryžu vypracované ISO/TC 34 Potravinárske výrobky a subkomisiou SC 4 Obilniny a strukoviny. Normy určujúce metódy stanovenia nečistôt, fyzikálnych a chemických vlastností obilnín, odporúčania na skladovanie a metódy odberu vzoriek.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2004: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.