Number of the records: 1  

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín

  1. Title Systémy manažérstva bezpečnosti potravín
    Author infoMartha Petró-Turza
    Author Petró-Turza Martha
    Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 9, č. 2 (marec-apríl 2003), s. 29-30. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords potraviny * potraviny modifikované geneticky * voda pitná * hygiena výživy * bezpečnosť potravinová * zdravie * zdravotníctvo * organizácie medzinárodné * spolupráca medzinárodná * normy technické * harmonizácia
    AnnotationNárast ochorení spôsobených kontaminovanými potravinami.Najčastejšie sa vyskytujúce infekcie v rozvojových krajinách.Zdroje kontaminácie - nehygienická pitná voda, geneticky modifikované potraviny, nevhodné výrobné procesy. Vytváranie účinných systémov kontroly a ich harmonizácia na medzinárodnej úrovni. Požiadavka na normu týkajúcu sa bezpečnosti potravín.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2003: 1-6 + 5 príl.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.