Number of the records: 1  

Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci

  1. Title Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci
    Author infoJacob Faergemant, Dorte Jespersenová
    Author Faergemant Jacob
    Co-authors Jespersenová Dorte
    Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 11, č. 3 (júl - september 2005), s. 24-25. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2005. ISSN 1335-5511
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 006 - Normalizácia. Normy
    Keywords normy medzinárodné * normy ISO * normalizácia technická * bezpečnosť potravinová * riziko * kontrola * harmonizácia * certifikácia
    AnnotationNorma ISO 22000 stanovuje požiadavky na systémy manažérstva bezpečnosti potravín, ktoré sa môžu aplikovať vo všetkých typoch organizácií v rámci potravinového reťazca. O čom je táto norma. Úžitok normy pre používateľov. Úžitok normy pre ostatných účastníkov. Normy patriace do súboru noriem ISO radu 22000.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2005: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.