Number of the records: 1  

Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000

  1. Title Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000
    Author infoJozef Kerekréty
    Author Kerekréty Jozef
    Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 12, č. 1 (január-marec 2006), s. 18-22. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2006. ISSN 1335-5511
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 006 - Normalizácia. Normy
    Keywords normy ISO * normalizácia technická * potraviny * krmoviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * hygiena * zodpovednosť * kontrola * spotrebitelia
    AnnotationUplatňovanie slovenskej technickej normy STN EN ISO 22000, ktorá je dobrovoľným odporúčaním pre všetky typy organizácií, ktoré vykonávajú podnikanie súvisiace s potravinami alebo krmivami. Predmetom normy sú požiadavky na systém manažérstva zameraného na najdôležitejšiu stránku kvality potravín - na ich bezpečnosť. Bezpečnosť potravín, zdravotná neškodnosť, nie bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť. Porovnanie nariadenia Európskeho parlamentu o hygiene potravín s normou ISO 22000. Privátne normy pre výrobu potravín pod maloobchodnou značkou reťazca.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2006: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.