Number of the records: 1  

Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku

  1. Title Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku
    Author infoMária Pachingerová
    Author Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Obchodné podnikanie a marketing v novom európskom hospodárskom priestore : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 35. výročia vzniku Obchodnej fakulty konanej pod záštitou podpredsedu vlády SR Ivana Mikloša : 7.-8. október 2004. S. 497-502. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. ISBN 80-225-1904-9
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * Slovensko * reštaurácie * ruch cestovný * kultúra
    AnnotationGastronómia ako súčasť slovenskej kultúry neplní len realizačnú funkciu, ale do pozornosti sa dostáva v podobe zážitku z niečoho nového , nepoznaného, často spojeného so sprievodným programom. Gastronómia je významnom súčasťou cestovného ruchu. Rozvoj cestovného ruchu otvoril nové dimenzie pre formovanie nových gastronomických požiadaviek a tvorbu adekvátnych noriem ich uspokojovania. Gastronómia sa môže stať hlavným motivačným faktorom pre výber destinácie cestovného ruchu.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE04 00703-049, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.