Number of the records: 1  

Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín

  1. Title Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 670-674. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9
    Výstup z projektu VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch
    NoteVEGA 1/1225/04
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * potraviny * kvalita * manažment * normy medzinárodné * ISO 22000
    AnnotationZvyšovanie významu kvality a bezpečnosti potravinárskych výrobkov v koncepcii firiem. Zavádzanie účinného manažérstva kvality, ako aj systému manažérstva bezpečnosti potravín do potravinárskych podnikov. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v potravinárskom priemysle. Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Medzinárodná norma ISO 22000.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE06 01027-073, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.