Number of the records: 1  

Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka

  1. Title Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka
    TranslationFood Quality and Safety - Customer Care
    Author infoMatej Polák
    Author Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF
    Source documentNaukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 89-95. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionUkraine
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords bezpečnosť potravinová * zákazníci * potraviny * kvalita * produkty * certifikácia * kontrola kvality * normy ISO * Európska únia
    AnnotationZdravotná neškodnosť - základná požiadavka na potraviny na Slovensku a v EÚ. Kvalita a bezpečnosť potravín. Pojem "bezpečnosť potravín". Súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín. Význam plánovanej normy kvality ISO 22000 - táto norma zasahuje celý potravinový reťazec, od výroby až k obchodným reťazcom. Nové normy kvality požadujú meranie monitorovania spokojnosti zákazníka. Starostlivosť o kľúčových zákazníkov. Preukazovanie kvality. Meranie spokojnosti zákazníka. Praktické problémy potravinovej bezpečnosti. Hlavné zásady pripravovanej normy ISO 22000. Najnovší legislatívny vývoj v systéme bezpečnosti potravín v EÚ. Novo vyvinutý predpis - hygienický balíček a jeho základné princípy.
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE06 00657-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.