Number of the records: 1  

Hygiena je podmienkou bezpečnosti

  1. Title Hygiena je podmienkou bezpečnosti
    Author infoTerézia Machalcová, M. Machalec, J. Golian
    Author Machalcová Terézia
    Co-authors Machalec M.
    Golian J.
    Source document Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 11 (2006), s. [34-35]. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * bezpečnosť výrobkov * kvalita výrobkov * hygiena * reťazce obchodné * normy medzinárodné * ISO 22000
    AnnotationSúčasné európske potravinárstvo je v podstatnej miere ovplyvnené požiadavkou obchodných reťazcov na bezpečnosť a kvalitu výrobkov. Norma Systémy manažérstva kvality ISO 9001:2000 je už dnes v potravinárskom priemysle nepostačujúca. Obchodné reťazce požadujú zaviesť vlastné normy (schémy) na posudzovanie zdravotnej neškodnosti potravín. Harmonizované kritériá. Nová medzinárodná norma ISO 22000.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2006: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.