Number of the records: 1  

Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní

  1. Title Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní
    Author infoMária Pachingerová
    Author Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 580-590. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006 ; Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky Medzinárodná vedecká konferencia ; Ekonomická univerzita v Bratislave Obchodná fakulta. ISBN 80-225-2227-9
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords stravovanie spoločné * produkty * kvalita * inovácia * ruch cestovný
    AnnotationEnergetická a nutričná hodnota produktu spoločného stravovania ako základná súčasť jeho kvality. Aplikácia výživových kritérií do spoločného stravovania. Ďalšie súčasti kvality produktu spoločného stravovania a ich inovácia. Inovácia produktu spoločného stravovania a národná gastronómia. Vývoj tradičnej stravy na Slovensku. Gastronomické služby v Skalici a okolí. Využitie gastronómie v rozvoji cestovného ruchu v Skalici.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.