Number of the records: 1  

Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR

  1. Title Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR
    Author infoZora Szakalová
    Author Szakalová Zora EUBOBF - Obchodná fakulta EU
    Source document Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 689-694. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * legislatíva * kontrola kvality * komodity * riziko * Slovensko
    AnnotationPlatná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE06 01127-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.