Number of the records: 1
Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR
Title Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR Author info Zora Szakalová Author Szakalová Zora EUBOBF - Obchodná fakulta EU Source document Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 689-694. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * legislatíva * kontrola kvality * komodity * riziko * Slovensko Annotation Platná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E06 01127-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu
article
Number of the records: 1