Number of the records: 1  

Bezpečnosť potravín

  1. Title Bezpečnosť potravín
    Author infoLucia Horňáková
    Author Horňáková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source document Mezinárodní Baťova doktorandská konference : 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference : Zlín, 12. dubna 2007 : recenzovaný sborník příspěvků. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007. ISBN 978-80-7318-529-9
    Výstup z projektu VEGA 1/3760/06 Trh, obchod a individuálna spotreba
    NoteVEGA 1/3760/06
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * kvalita * hygiena * ochrana spotrebiteľa * výroba * normy medzinárodné * normy ISO * legislatíva * kontrola * inštitúcie verejnoprávne * inšpekcia štátna
    AnnotationZvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE07 00453-005, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.