Number of the records: 1
Bezpečnosť potravín
Title Bezpečnosť potravín Author info Lucia Horňáková Author Horňáková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Source document Mezinárodní Baťova doktorandská konference : 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference : Zlín, 12. dubna 2007 : recenzovaný sborník příspěvků. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007. ISBN 978-80-7318-529-9 Výstup z projektu VEGA 1/3760/06 Trh, obchod a individuálna spotreba
Note VEGA 1/3760/06 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Czech Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords bezpečnosť potravinová * kvalita * hygiena * ochrana spotrebiteľa * výroba * normy medzinárodné * normy ISO * legislatíva * kontrola * inštitúcie verejnoprávne * inšpekcia štátna Annotation Zvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín. Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E07 00453-005, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
article
Number of the records: 1