Number of the records: 1  

Podstata, ciele a smery inovácií v spoločnom stravovaní

  1. Title Podstata, ciele a smery inovácií v spoločnom stravovaní
    Author infoVincent Sniščák
    Author Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source documentInovácie v spoločnom stravovaní - úspech v konkurencii i ekonomike : zborník prednášok zo seminára, ktorý sa konal ako sprievodná akcia medzinárodných výstav GASTRA & ALIMENTA & COBA : Nitra : 5. apríl 2005. S. 5-8. - Banská Bystrica : Dom techniky ZSVTS, 2005. ISBN 80-230-0172-8
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Public work categoryScientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE04 01015-001, OBF - Archív EPC, kópia titul. strany

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.