Number of the records: 1  

Planning and control for food and beverage operations

  1. Title Planning and control for food and beverage operations
    Author infoJack D. Ninemeier
    Author Ninemeier Jack D.
    Issue dataLansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s.
    Issue6th ed.
    ISBN0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7
    Document kindtextbooks
    LanguageEnglish
    Country of EditionUnited States of America
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce
    DatabaseBOOKS
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    Call number821343, 821344

    Call numberLocationSublocationInfo
    821343SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only
    821344SEKSklad knižničného fonduavailaible

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.