Number of the records: 1  

Bezpečnosť potravín na európskom trhu

  1. Title Bezpečnosť potravín na európskom trhu
    Author infoZora Szakalová
    Author Szakalová Zora EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source document Merkúr 2007 : výsledky vedeckej práce mladých vedeckých pracovníkov : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej v rámci Európskeho týždňa vedy : Bratislava, 16. november 2007. S. 612-618. - Bratislava : [Obchodná fakulta EU], 2007. ISBN 978-80-225-229-08
    Výstup z projektu VEGA 1/2635/05 Trh - ATESTT. Transformácia a reforma hospodárstva, harmonizácia s EÚ - analýza tovarových, ekonomických a sociálnych dôsledkov na trh tovarov
    NoteVEGA 1/2635/05
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potraviny * bezpečnosť * legislatíva * normy ISO * predpisy právne * potraviny modifikované geneticky * poľnohospodárstvo * ekológia * Európska únia * Slovensko
    AnnotationVývoj a stav legislatívy v oblasti bezpečnosti potravín v EÚ a SR. Codex Alimentarius - potravinársky zákonník. Biela kniha bezpečnosti potravín - ochrana zdravia spotrebiteľov a bezpečnosť potravín. Zriadenie rýchleho výstražného systému na rýchle odhaľovanie rizík. Legislatíva v Slovenskej republike - zákon o potravinách. Nariadenie EÚ - Analýza nebezpečenstva a kritických kontrolných bodov - systém HACCP. Sedem zásad systému HACCP. Prijatie normy ISO 22000. Etický princíp pri výrobe potravín. Legislatívny rámec pre ekologické poľnohospodárstvo. Podmienky bilogickej bezpečnosti - Kartágenský dohovor.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE08 00626-003, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.