Number of the records: 1  

Kuchyňa

  1. Title Kuchyňa
    Author infoMagdaléna Maceášiková, Eva Brezovská
    Author Maceášiková Magdaléna
    Co-authors Brezovská Eva
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 4 (2009), s. 28-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords služby * zariadenia stravovacie * zariadenia kuchynské * legislatíva * hygiena * povolania
    AnnotationPodmienka hygieny v kuchyni. HACCP (Hazard analysis critical control point) - systém , ktorý má pomôcť dosiahnuť vyššiu úroveň bezpečnosti potravín, zaručiť zdravie zákazníkov a zvýšiť kredit stravovacieho zariadenia. Zákony a predpisy vzťahujúce sa na stravovacie zariadenia. Profesia kuchára. Ako zariadiť kuchyňu. Svetové trendy pre profesionálne kuchyne. Najčastejšie nedostatky pri zriaďovaní a prevádzke kuchýň.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2009: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.