Number of the records: 1  

Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems

  1. Title Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems
    TranslationZvyšovanie konkurencieschopnosti mliekarenských výrobkov v SR uplatnením informačných systémov
    Author infoAnna Látečková, Milan Kučera, Kinga Brédová
    Author Látečková Anna
    Co-authors Kučera Milan
    Brédová Kinga
    Source document Agricultural economics. Vol. 55, no. 8 (2009), s. 384-391. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Keywords priemysel mliekarský * výrobky * trh * Slovensko * systémy informačné * konkurencieschopnosť
    AnnotationPrieskum na domácom trhu mliečnych produktov, poukázanie na smer, ktorým by sa mal výrobca orientovať. Nevyhnutnou podmienkou pre zvyšovanie konkurencieschopnosti je implementácia informačných systémov zohľadňujúcich špecifiká mliekarenskej výroby.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/09435.pdf
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2009: 7-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.