Number of the records: 1  

Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach

  1. Title Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach
    Author infoMartina Špilová
    Author Špilová Martina EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Source document Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave : 20.5.2010 Bratislava. S. 452-455. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-2978-5
    NoteRegistrovaný: Web of Science
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords cukrovarníctvo * cukrovary * Slovensko * legislatíva * Európska únia
    AnnotationAgrárna a potravinová politika EÚ. Princípy vytvorenia cukorného poriadku. Legislatíva upravujúca trhový poriadok pre cukor. V minulosti bolo na Slovensku vyše 60 fungujúcich cukrovarov, ktoré boli zrušené na základe reforiem s cukrom. Dnes fungujú u nás už len dva závody a to v Seredi a v Trenčianskej Teplej. Oba patria pod veľké nadnárodné koncerny.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    Registered inWOS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - BOOKS
    No. of Archival CopyE10 00739-008, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.