Number of the records: 1
Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach
Title Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach Author info Martina Špilová Author Špilová Martina EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Source document Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave : 20.5.2010 Bratislava. S. 452-455. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-2978-5 Note Registrovaný: Web of Science Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords cukrovarníctvo * cukrovary * Slovensko * legislatíva * Európska únia Annotation Agrárna a potravinová politika EÚ. Princípy vytvorenia cukorného poriadku. Legislatíva upravujúca trhový poriadok pre cukor. V minulosti bolo na Slovensku vyše 60 fungujúcich cukrovarov, ktoré boli zrušené na základe reforiem s cukrom. Dnes fungujú u nás už len dva závody a to v Seredi a v Trenčianskej Teplej. Oba patria pod veľké nadnárodné koncerny. Public work category Reports at home scientific conferences Registered in WOS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - BOOKS No. of Archival Copy E10 00739-008, originál dokumentu
article
Number of the records: 1