Number of the records: 1  

Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti

  1. Title Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentZborník prednášok zo 7. zjazdu Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV : c. potravinárska sekcia : Bratislava, 8. septembra 2005. S. 63-68. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave, 2005. ISBN 80-227-2300-2
    Výstup z projektu VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch
    NoteVEGA 1/1225/04
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Public work categoryScientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE05 01640-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.