Number of the records: 1
Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
Title Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov Author info J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková Author Jajcay J. Co-authors Wunderová A. Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Aromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Public work category Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E00 01378-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1