Number of the records: 1  

Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní

  1. Title Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
    TranslationThe Segments of demand in catering
    Author infoRoman Staňo
    Author Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2011. ISSN 1337-9313
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords stravovanie spoločné * reštaurácie * ruch cestovný * rodina * klienti * skupiny pracovné * skupiny cieľové * ponuka * dopyt
    AnnotationDopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE11 01625-005, originál dokumentu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2011: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.