Number of the records: 1  

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania

  1. Title Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
    Author infoMarta Karkalíková
    Author Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. S. 41-49. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6
    Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
    NoteKEGA 006EU-4/2011
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords potraviny * požiadavky na výrobky * zariadenia stravovacie * bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * systém riadenia kvality
    AnnotationAplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE11 01719-005, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.