Number of the records: 1
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
Title Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania Author info Marta Karkalíková Author Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. S. 41-49. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Note KEGA 006EU-4/2011 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords potraviny * požiadavky na výrobky * zariadenia stravovacie * bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * systém riadenia kvality Annotation Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E11 01719-005, originál dokumentu
article
Number of the records: 1