Number of the records: 1
Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP
Title Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP Translation Food safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP Author info Marek Šolc Author Šolc Marek Source document Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2011. ISSN 1336-7137 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords bezpečnosť potravinová * Európa * Slovensko * normy kvality * prevencia * certifikáty Annotation Problematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2011: 3
article
Number of the records: 1