Number of the records: 1
Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations
Title Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations Author info Renee B. Kim Author Kim Renee B. Source document Agricultural economics. Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords riziko * potraviny * bezpečnosť potravinová * risk management * štúdie * Čína * Kórea Annotation Rozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2012: 1-6
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 367.3 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1