Number of the records: 1  

Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"

  1. Title Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"
    Author infoJaroslava Marušková
    Author Marušková Jaroslava
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords zariadenia stravovacie * reštaurácie * gastronómia * inovácia * zamestnanci * manažéri * manažment * prieskum * Slovensko
    AnnotationPoznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2012: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.