Number of the records: 1  

Čo je Slow food?

  1. Title Čo je Slow food? : opak Fast foodu razí filozofiu pôžitku - jesť a vychutnávať
    Author infoEva Blažková
    Author Blažková Eva
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 70-73. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * reštaurácie * potraviny * suroviny * výrobky poľnohospodárske * regióny * organizácie * Česko * Slovensko
    AnnotationHnutie Slow food a jeho filozofia návratu k domácim chutiam, domácim a lokálnym surovinám. Požiadavky na suroviny, ktoré sú určené na prípravu jedál. Ako sa má správať reštaurácia, ktorá chce ísť cestou Slow food. Slow food v praxi na Slovensku a v Čechách. Slow food Pressburg. Slow food Prague. Zaujímavý projekt celosvetového hnutia Slow food - Archa chutí.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2012: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.