Number of the records: 1
Balijská kuchyňa
Title Balijská kuchyňa : za božskú trpezlivosť božské jedlo Author info Barbora Daxner Author Daxner Barbora Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 9-10 (2012), s. 72-76. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords gastronómia * potraviny * ryža * káva * Indonézia Annotation Lokálna kuchyňa na indonézskom ostrove Bali. Čerstvosť ako charakteristický znak balijskej kuchyne. Harmonická kombinácia prísad. Posvätná ryža. Morská kuchyňa. Jedlo ako rituál. Cibetky a čerstvá káva. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2012: 1-12
article
Number of the records: 1