Number of the records: 1
7 najväčších hotelierskych omylov
Title 7 najväčších hotelierskych omylov . 2: prevádzková slepota Author info Richard Mištík Author Mištík Richard Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 7, č. jeseň (2013), s. 40-42. - Žilina : Direct press, 2013. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Keywords hotely * zariadenia ubytovacie * reštaurácie * služby * hygiena * zamestnanci * personál * manažéri * komunikácia * kontrola Annotation Kritérium vstupu do hotela - funkčnosť a čistota. Požiadavky na hotelové izby. Hygiena v reštaurácii, chuť jedál a rýchlosť obsluhy. Odstránenie technických nedostatkov. Medziľudská interakcia. Vhodné správanie personálu. Očakávania zákazníkov. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2013: jar-zima
article
Number of the records: 1