Number of the records: 1  

7 najväčších hotelierskych omylov

  1. Title 7 najväčších hotelierskych omylov . 2: prevádzková slepota
    Author infoRichard Mištík
    Author Mištík Richard
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 7, č. jeseň (2013), s. 40-42. - Žilina : Direct press, 2013. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Keywords hotely * zariadenia ubytovacie * reštaurácie * služby * hygiena * zamestnanci * personál * manažéri * komunikácia * kontrola
    AnnotationKritérium vstupu do hotela - funkčnosť a čistota. Požiadavky na hotelové izby. Hygiena v reštaurácii, chuť jedál a rýchlosť obsluhy. Odstránenie technických nedostatkov. Medziľudská interakcia. Vhodné správanie personálu. Očakávania zákazníkov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2013: jar-zima

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.