Number of the records: 1  

Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu

  1. Title Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu
    Parallel titleMajor subsystems of food production and their importance for the population
    Author infoJaromír Novák
    Author Novák Jaromír
    Source document Globalizácia a jej sociálno-ekonomické dôsledky '13 : recenzovaný zborník [príspevkov] z medzinárodnej vedeckej konferencie : vydaný ako mimoriadne číslo elektronického časopisu Podniková ekonomika a manažment : Rajecké Teplice 9. - 10. október 2013. S. 507-516. - [Žilina] : [Katedra ekonomiky Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity], [2013]. ISSN 1336-5878
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageCzech
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords poľnohospodárstvo * agropotravinárstvo * spotreba potravín * výživa * priemysel potravinársky * ceny * bezpečnosť potravinová
    AnnotationEurópske a svetové problémy v poľnohospodárstve. Produkcia potravín a akým spôsobom je dnes produkcia potravín riadená. Rast cien potravín a potravinová bezpečnosť.
    DatabaseARTICLES

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.