Number of the records: 1  

Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale

  1. Title Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
    Parallel titleGastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry
    Author infoŠtefan Povchanič
    Author Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Source documentIanua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageFrench
    Country of EditionFrance
    systematics 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia
    Keywords komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko
    AnnotationMiesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE14 00527-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.