Number of the records: 1  

A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality

  1. Title A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality
    TranslationAnalýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín
    Author infoPu-Yan Nie, You-Hua Chen
    Author Nie Pu-Yan
    Co-authors Chen You-Hua
    Source document Agricultural economics. Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2014. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords rovnováha dynamická * bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * priemysel potravinársky * regulácia trhu
    AnnotationModel dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2014: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF fulltext132.2 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.