Number of the records: 1  

Metodický postup spracovania akreditačného spisu v študijných odboroch 3.3.16 Ekonomika a manažment podniku a 3.3.9 Obchodné podnikanie na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach

  1. Title Metodický postup spracovania akreditačného spisu v študijných odboroch 3.3.16 Ekonomika a manažment podniku a 3.3.9 Obchodné podnikanie na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach [elektronický zdroj]
    Author infoMichal Tkáč, Vanda Lieskovská, Pavol Andrejovský, recenzenti: Milan Majerník, Bohuslava Mihalčová, Zuzana Hajduová
    Author Tkáč Michal EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Co-authors Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Andrejovský Pavol EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Another authors Majerník Milan (Recenzent) EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Mihalčová Bohuslava (Recenzent) EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Hajduová Zuzana (Recenzent) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Corporation Ekonomická univerzita v Bratislave . Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach
    Issue dataBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2014. - CD-ROM [30 AH]
    Issue1. vyd.
    ISBN978-80-225-3880-0
    Document kindhandbooks
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 378 - Vysoké školstvo. Vedecká výučba
    Keywords vzdelávanie * vyučovanie * odbory študijné * metodika
    Public work categoryScientific book titles issued in home editorship
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    Call number881120, 881121
    No. of Archival CopyE14 00818-001, kópia titul. strany

    File nameSizeTyp prístupu
    Záloha CD vo formáte ZIP24.8 MBz IP adresy EU po prihlásení
    electonic book

    electonic book

    Call numberLocationSublocationInfo
    881120SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only
    881121SEKSklad knižničného fonduavailaible
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.