Number of the records: 1
Kvalita a bezpečnosť potravín
Title Kvalita a bezpečnosť potravín Parallel title Food quality and safety Author info Malgorzata A. Jarossová Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. S. 52-66 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Lieskovská Vanda ; Čichovský Ludvík ; Kubiš Juraj. ISBN 978-80-225-3964-7 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * pojmy * definície * normy Annotation Vymedzenie základných definícií týkajúcich sa kvality i bezpečnosti potravín, popis faktorov vplývajúcich na kvalitu potravín, predstavienie analytického modelu kvality potravín, popis systémov kvality a bezpečnosti potravín implementovaných potravinárskymi podnikmi, ale aj európskeho systému RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E14 01494-005, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 729.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1