Number of the records: 1  

Kvalita a bezpečnosť potravín

  1. Title Kvalita a bezpečnosť potravín
    Parallel titleFood quality and safety
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. S. 52-66 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Lieskovská Vanda ; Čichovský Ludvík ; Kubiš Juraj. ISBN 978-80-225-3964-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * pojmy * definície * normy
    AnnotationVymedzenie základných definícií týkajúcich sa kvality i bezpečnosti potravín, popis faktorov vplývajúcich na kvalitu potravín, predstavienie analytického modelu kvality potravín, popis systémov kvality a bezpečnosti potravín implementovaných potravinárskymi podnikmi, ale aj európskeho systému RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE14 01494-005, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti729.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.