Number of the records: 1  

Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť

  1. Title Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť
    Parallel titleImplementation of quality managerial systems in Slovak enterprises and its influence of food safety
    Author infoZuzana Kapsdorferová, Mária Kadlečíková
    Author Kapsdorferová Zuzana
    Co-authors Kadlečíková Mária
    Source document Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 1 (2014), s. 66-77 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords podnik * riadenie kvality * riadenie procesné * systém riadenia kvality * bezpečnosť potravinová
    AnnotationŤažiskom predkladaného vedeckého článku je spoznať úroveň uplatňovania komplexného riadenia kvality v slovenských podnikoch a spoznať dôvody a prínosy používania systémov riadenia kvality v rámci ich podnikateľských aktivít. Výhody uplatňovania systémov riadenia kvality v podnikoch. Vplyv systémov riadenia kvality na potravinovú bezpečnosť.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2014: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF fulltext488.3 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.