Number of the records: 1  

Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi

  1. Title Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi
    TranslationTraditional and regional foods: consumers`knowledge about their labels
    Author infoMalgorzata A. Jarossová, Veronika Pazúriková
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Pazúriková Veronika
    Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 28 (2014), s. 520-536. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords kvalita tovaru * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobné * značky výrobkov * výrobky poľnohospodárske * potraviny * politika sortimentná * politika spotrebiteľská
    AnnotationZákladné pojmy týkajúce sa tradičných a regionálnych poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Slovenské potraviny s chráneným zemepisným označením, s chráneným označením pôvodu a označené ako zaručená špecialita.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE14 01591-007, originál dokumentu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2014: 25-28

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.