Number of the records: 1
Nové trendy v oblasti potravín
Title Nové trendy v oblasti potravín Author info Vanda Rogovská Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. S. 598-607 CD-ROM. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014 ; MMK 2014 Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87952-07-8 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Czech Republic systematics 641/642 - Potraviny a jedlá Keywords potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie * regióny * rozvoj trvalo udržateľný * Taliansko * Slovensko Annotation Súhrnný pohľad na hnutie Slow Food, ktoré vzniklo v roku 1989 v Taliansku ako jedno z mnohých hnutí a iniciatív hľadajúcich alternatívu k neudržateľným trendom súčasnej kultúry stredného prúdu, resp. rýchlej spotrebnej spoločnosti. Cieľom hnutia Slow Food je vytvorenie novej "gastronomickej vedy" a "nového modelu" v oblasti potravinových systémov. Charakterizácia pobočky Slow Food na Slovensku a návrh opatrení na rozšírenie a zviditeľnenie jej aktivít. Príspevok je komplexnou štúdiou zameranou na problematiku Slow Food, ktorá mapuje aktivity hnutia od vzniku až po súčasnosť. Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E14 01641-006, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 787.5 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1